(52) Blue SF2: Bundeswehr Lacrosse – Glasgow Clydesiders 3:10

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (52) Blue SF2: Bundeswehr Lacrosse – Glasgow Clydesiders 3:10

27.4.2018

Glasgow si zahrají o deváté místo. Clydesiders o tom rozhodli jednoznačným vítězstvím nad Bundeswehr 10:3. Skotský celek si tak o celkové umístění zahraje v sobotu s Megamen Boston.


Výsledek/statistiky

První perioda nabídla divákům v Radotíně pořádnou přetahovanou. Hned po minutě hry se kolem obránce od levého mantinelu prohnal Foster, zakončil mimo dosah gólmana a poslal Clydesiders do vedení. Ve čtvrté minutě srovnal na 1:1 Sandlein, ale o minutu později znovu zařídil vedení skotskému týmu Dewar. Jenže za 40 vteřin už bylo zase vyrovnáno, když se trefil Wunderlich.

Clydesiders se povedlo odskočit až na konci sedmé minuty, když přidal svou druhou branku v utkání Foster. A na něj navázal čtyři a půl minuty před pauzou Toporowski, jenž Glasgow zajistil poločasové vedení 4:2.

Skotové nastoupili aktivněji také do druhé části. Neuplynula ještě ani půlminuta hry, když z pravé strany dalekonosnou přízemní střelou přes obránce Daoust zvýšil náskok svého týmu. A dvě minuty po něm díky Toporowskimu narostl rozdíl už na čtyři branky.

Deset minut před koncem sice po pěkné kombinace na trase Sandlein, Wunderlich, Brandenburger snížil poslední jmenovaný, pak už ale ostrými zase pálili jen Clydesiders. Do konce utkání se trefili ještě čtyřikrát a dokráčeli tak k poměrně klidnému vítězství 10:3.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024