(63) o 11. místo/11th Place Game: TJ Malešice – Bundeswehr Lacrosse 6:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (63) o 11. místo/11th Place Game: TJ Malešice – Bundeswehr Lacrosse 6:1

28.4.2018

Jedenácté místo jubilejního ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského uzmuli hráči Malešic. Pražené ve svém posledním účinkování na turnaji porazili německý Bundeswehr Lacrosse v poklidu 6:1.


Výsldek/statistiky

Bezgólový stav vydržel až do třetí minuty. Ne že by si ani jeden z týmů nevypracoval žádné šance, ale vše, co směřovalo mezi tři tyče, pokryli brankáři. Nerozhodný výsledek rozčísl až Podroužek, který se na pravé straně zbavil obránce a křižnou střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči německé branky. Na konci čtvrté minuty už Malešice vedly o dva góly, když přihrávku Plecitého využil Kopfstejn.

Tři minuty před přestávkou se navíc v rohu uvolnil velice aktivní Podroužek, namířil si to k bráně a krátkým švihem zamířil překvapivě k bližší tyči. Skóre první periody poté uzavřel Plecitý, jenž šel s dvojicí spoluhráčů do rychlého brejku, vzal zakončení na sebe, trefil se přesně a zajistil českému týmu pohodlné poločasové vedení 4:0.

Před minut po změně stran dovršil hattrick Podroužek a Malešice si pětigólové vedení v pohodě hlídaly. Čtyři a půl minuty před závěrečnou sirénou  navíc přidal šestý gól Pražanů Melichar, jenž se na útočné čáře protáhl přes obránce a tvrdou ranou zamířil přesně k bližší tyči. Minutu a půl před koncem snížil Weber, který se postaral o jediný gólový zásah Bundeswehru, na hladké výhře Malešic už to ale nic neměnilo.   

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024