(8) Silver D: London Knights – Old Dogs Plzeň 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (8) Silver D: London Knights – Old Dogs Plzeň 8:3

25.4.2018

Stříbrná skupina D pokračovala duelem mezi London Knights a Old Dogs Plzeň. Rytíři chtěli odčinit úvodní porážku s irskými Riggers, Západočeši zase toužili dobře vstoupit do turnaje. To se ale českému týmu nevydařilo. Utkání zvládli jednoznačně lépe Angličané, kteří slavili vítězství 8:3.


Výsledek/statistiky

Rytíři udeřili hned z prvního útoku zápasu. Po dvaceti vteřinách hry prošel obranou Sokalofsky, nejprve ztroskotal na brankáři Rezácovi, ale na druhý pokus už na něj vyzrál. Pak se ale Knights dvakrát za sebou dopustili taktické chyby, a nabídli českému celku vyrovnání ve dvou za sebou jdoucích přesilovkách za příliš mnoho hráčů na hrací ploše. Jenže Plzeň početní výhody využít nedokázala a při vlastní přesilové hře naopak inkasovala. Deset vteřin před vyrovnáním sil na hřišti nechala česká obrana příliš mnoho prostoru Marshovi a ten poslal Londýn do dvougólového vedení.

Angličané se často nechávali zbytečně vylučovat a Plzni tak dali příležitost se na delší dobu usadit před jejich brankou. V polovině třinácté minuty už český tým přesilovku využil, když se po Popově pasu prosadil Bakeš. Old Dogs se pustili do útoku za vyrovnáním, při další své přesilovce ale naopak znovu inkasovali. Pouhou vteřinu před přestávkou zaručil Knights dvougólové vedení Foster.        

Dalšího snížení se Plzeň dočkala minutu po změně stran. Střecha dostal pěknou přihrávku od Holeše, sám nikým nebráněný si s gólmanem Fetchem poradil a poslal míček pod břevno anglické branky. To bylo ale na delší dobu od českého týmu vše. A naopak se začali prosazovat Rytíři.   

Ve dvacáté minutě těsně před koncem přesilovky našel Marsch na pravé straně Dziadyka a ten pohotově přízemní střelou prostřelil gólmana Rezáce. O necelou minutu později předvedl krásnou individuální akci Colville. Ten obešel obránce, a i když byl tísněn dvěma dalšími protihráči, stačil přesně vystřelit -5:2.

Za šest minut Knights nasázeli do české branky další tři góly. Ve 23. minutě se zpoza branky přes dvojici obránců prodral Marsch a zblízka neměl problém překonat gólmana. Na něj navázal krásnou střelou z dálky Foster, který se trefil přesně nad levý beton Rezáce a osmý gól anglického celku přidal záhy Sokalofsky. Ten hned po rozehrání uháněl sám na branku a s přehledem si s velkou šancí poradil.

Půl minuty před koncem mohl výsledek alespoň kosmeticky zkorigovat Bakeš, jenž byl exekutorem samostatného nájezdu. Na gólmana sice vyzrál, ale jeho zakončení se pouze otřelo o tyč. Třetího gólu se Plzeň nakonec dočkala šestnáct vteřin před závěrečnou sirénou. Pěknou souhru předvedli Macko s Demišem, první jmenovaný přihrál přes dva obránce, druhý jmenovaný pohotově vypálil a uzavřel tak skóre na konečných 3:8.   

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024