(11) Gold C: Nova Scotia Privateers – Bats Bratislava 6:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (11) Gold C: Nova Scotia Privateers – Bats Bratislava 6:1

24.4.2019

Druhý zápas, druhé přesvědčivé vítězství. Nova Scotia Privateers si po demolici Jižního Města poradili také s bratislavskými Bats. Slovenský tým ve svém prvním představení na 26. ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského podlehl favorizovaným Kanaďanům 1:6.


Výsledek/statistiky

Svižný úvod, velký počet šancí na obou stranách, ale na gól si diváci museli počkat. Skóre zápasu otevřel až v polovině deváté minuty Quqley, který dostal na hranici brankoviště přesnou přihrávku od MacDonalda a pohotově propálil gólmana. Hned minutu po něm navíc poslal Privateers do dvou gólového náskoku MacNeil, který tvrdou ránou od čáry propálil vše před sebou včetně brankáře Sandina.

Kanadský gólman Hannigan naopak šance bratislavského celku leckdy i se štěstím ustál bez úhony a držel čisté konto. A když tři minuty před přestávkou prošel středem mezi trojicí obránců Penney a v rychlosti dokázal i přesně zakončit, odcházeli Privateers do poločasu s vedením 3:0.

Hned po půlminutě hry druhé části utekl slovenské obraně Carvery, naznačil střelu, obešel i gólmana a z velkého úhlu stačil zamířit do odkryté sítě. Když o necelou minutu později přidal pátý gól Kanaďanů MacDonald, bylo o vítězi utkání s předstihem rozhodnuto.  

Bratislava se s vývojem utkání nechtěla spokojit, snažila se útočit, ale povětšinou musela čelit nebezpečnému počínání kanadské ofenzivy. Na konci 21. minuty se však Bats přeci jen dočkali zaslouženého čestného úspěchu. To se Pisár z pravé strany prodral přes obránce, namířil si to do středu a šikovnou skrytou střelou k bližší tyči propálil gólmana Hannigana. Gólovou tečku utkání ale obstarali znovu Privateers. Dvě minuty před koncem převzal Parker před brankovištěm přihrávku, rychle se obtočil okolo obránce a s přehledem zamířil na zadní tyč – 6:1.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024