(12) Silver B: Vienna Monarchs – GSI Grizzlies 3:4 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (12) Silver B: Vienna Monarchs – GSI Grizzlies 3:4 SN

24.4.2019

Až samostatné nájezdy rozhodly dramatický souboj mezi Viennou Monarchs a GSI Grizzlies. Na konci vyrovnané bitvy byli šťastnějším celkem norští Medvědi, kteří tak slavili své historicky první vítězství na Memoriálu Aleše Hřebeského.


Výsledek/statistiky

Zatím nejdelší gólový půst nabídl zápas mezi Viennou Monarchs a GSI Grizzlies. Více něž kombinačních akcí viděli diváci v radotínské aréně bitvu o střed hřiště. A když se některý z týmů přeci jen dostal do nebezpečného zakončení, pozorní brankáři na obou stranách odmítali připustit změnu skóre. Vyrovnanou bitvu až půl minuty před koncem první části gólově rozčísl vídeňský Probst, který na pravé straně využil přihrávky Balasche a tvrdou ranou propálil brankáře Eriksona.

Po minutě hry druhého poločasu už bylo vyrovnáno. Overland prošel středem a svou střelu ve výskoku skryl gólmanovi za obránce natolik dobře, že míček skončil až v síti. Tři minuty poté ale vrátil vedení na stranu Monarchs Lerch, jenž mířil přesně z levé strany útočného pásma. Medvědi však nehodlali dát svou kůži zadarmo, zaťali do soupeře drápy a hnali se za vyrovnáním. Šest minut před koncem se to povedlo. Ehlis se protáhl přes dva obránce až před brankoviště a srovnal skóre na 2:2.

Ten samý hráč Grizzlies minutu a půl před koncem zařídil také vedení. Jenže pak šli Norové do oslabení, Balasch vypálil od čáry a jeho dalekonosný pokus, který prošel mezi betony, se zastavil pár centimetrů za brankovou čarou. Utkání tak musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V nich byli narozdíl od svého prvního utkání šťastnější Norové a bouřlivě tak slavili své historicky první vítězství na radotínskkém turnaji. 

 

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024