(13) Silver D: LCC Wolves – Moon Bears 8:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (13) Silver D: LCC Wolves – Moon Bears 8:5

24.4.2019

Dlouho hledali recept na nepříliš známého soupeře. Díky zlepšené hře ve druhé půli ale dominovali a zajistili si prvenství ve skupině Silver D. Mladí radotínští hráči pod hlavičkou LCC Wolves si poradili s týmem Moon Bears, ve druhé půli mu nastříleli šest branek a společně se skvělým publikem mohli oslavit vítězství 8:5.


Výsledek/statistiky

Vstup do utkání se mladým radotínským hráčům příliš nepovedl. Uběhly pouhé dvě minuty a dvě sekundy, kdy McKee schoval svoji střelu za bránící domácí hráče, čímž překvapil brankáře Slavíka. Odpovědět mohl svým sólem Lukáš, který ale neproměnil a tak Moon Bears trestali. Byl to opět McKee, kdo takzvaným teploměrem dostal míček pod rukou brankáře Slavíka podruhé do branky.

Nadšeně bojující radotínští hráči ale určitě nechtěli zklamat své fanoušky a bleskově se pustili za stíhací jízdou. Friedl ukličkoval několik protihráčů a zajímavou střelou zmátl též brankáře Jacobse. Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat. Parg zhruba za minutu vrátil Medvědům dvoubrankový náskok.

Dvanáct vteřin před koncem první půle našel opět Friedl mezírku v Jacobsově postoji a domácí byli znovu na dostřel.

Dokonce vyrovnat mohl na začátku druhé půle Tilšer, který ale sólo neproměnil. Jacobs předvedl pohotový zákrok. Smazat nepříznivý stav se povedlo až Šimonu Kučerovi, který zužitkoval přihrávky Jaska a Poláka a z pravé strany byl neomylný. Prakticky z protiútoku ale McKee dovršil hattrick a domácí museli znovu dotahovat.

S výbornými fanoušky v zádech se Radotínským dařilo. Krúpa vysunul Šimona Kučeru, jenž si v úniku věděl rady a vyrovnal. Poté se uvolnil Polák a kolem svého protihráče cílil k levé tyči. Domácí mladíci tak vůbec poprvé v zápase vedli. Jejich náskok ještě zvýraznil povedenou střelou ze středu hřiště Šimon Kučera a podobně jako McKee si tímto gólem připsal hattrick.

O minutu později našel mezírku v Jacobsově postoji taktéž Polák a Radotínští vykročili rázně za druhým vítězstvím. Jejich euforii mírně zkrotil Toguri, který si našel Slavíkem vyraženou střelu a dopravil míček tam, kde ho hostující Medvědi viděli tuze rádi.

Marná snaha hostujícího týmu, který následně chyboval  a Lukáš se po několika zahozených šancích konečně dočkal branky, čímž zvýraznil výhru nadšeně bojujících LCC Wolves.

Radotínští tak zvládli, zejména díky skvělé druhé části hry, i svůj další zápas, ve kterém narazili na předem ne příliš čitelného soupeře. Diváky svoji hrou často zvedali ze sedaček a také donutili používat hlasivky. Svoji skupinu s přehledem vyhráli a položili tak základ k možnému velmi dobrému výsledku.

 

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024