(29) Play-in 1: Bats Bratislava DNV – Pioneers 1:11

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (29) Play-in 1: Bats Bratislava DNV – Pioneers 1:11

25.4.2019

Kanadští Pioneers zatím plují letošním Memoriálem Aleše Hřebeského bez ztráty kytičky. S impozantním skóre 18:0 naprosto opanovali svoji skupinu. Přemožitele nenašli ani v podobě bratislavských Netopýrů ze Devínské Nové Vsi, které jim sice jako první tým letos dokázali vstřelit branku, to bylo ale také jediné, čím se mohou pochlubit. Jedenáct míčků totiž skončilo za zády brankáře Sandina a také Bratislavští se tak nestali důstojným soupeřem pro tento kanadský tým.


Výsledek/statistiky

Už od první půle bylo samotné utkání jednoznačnou záležitostí kanadských Pioneers. Ti již od prvních minut diktovali tempo hry a stříleli jednu krásnou branku za druhou. Vše odstartoval již po sedmašedesáti vteřinách Fairall, který se prosadil střelou ze středu hřiště. Poté Bratislavští chybovali ve středu hřiště a Wiles toho dokázal bezezbytku využít.

Třetí gól vstřelil v 8. minutě Clare, který zamířil z velké dálky k tyči. Destrukce slovenského týmu pokračovala i nadále. Po chybné rozehrávce šel Ricci sám na brankáře a chladnokrevně zakončil. O minutu později Fairall získal míček a překvapil slovenského brankáře Sandina.

Pioneers i nadále dominovali tomuto zápasu. Tylor vysunul Johanssona, který si dokázal poradit se Sandinem a s přehledem dostal míček mezi jeho betony. Podobná byla i osmá branka, kterou vstřelil Szabo. Drtivým vedením kanadských Pioneers také skončila první část hry.

Také do té druhé vstoupil zámořský tým tou správnou nohou a trestal sebemenší chybu bratislavského soupeře. Fairall se zmocnil míčku při vlastním oslabení a poslal ho přesně nad rameno brankáře Netopýrů.

Následně po parádní kombinaci našel Lunde zcela volného Ricciho, jenž dostal míček podesáté za záda nebohého Sandina. Tu a tam se dostali do útoku také bratislavští hráči, jejich kvalita v zakončení byla ale oproti kanadskému týmu naprosto rozdílná.

Až ve 28.minutě se mohli radovat bratislavští hráči. Novotného střela z pravé strany totiž prošla brankáři Lewisovi až do sítě. Ten tak kapituloval až po téměř osmaosmdesáti minutách. Poslední slovo ale patřilo kanadskému týmu. Konkrétně to byl Clare, který z dálky překvapil Sandina a stanovil konečný stav na 11:1.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024