(33) Green QF1: SK Lacrosse Jižní Město – Adler Lacrosse 5:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (33) Green QF1: SK Lacrosse Jižní Město – Adler Lacrosse 5:7

26.4.2019

Úvodní zápas třetího dne rozhodně nebyl brankově chudý. Dalo by se říci, že se střelci probudili až po poločasové přestávce. Hráči Jižního Města v tomto časovém úseku drželi kroks německými Adler Lacrosse. Ti ale ovládli závěrečnou desetiminutovku, čímž získali skalp tohoto pražského týmu.


Výsledek/statistiky

První zápas třetího dne se hrál dlouho bez branek. První gól vstřelil až v 8. minutě nejproduktivnější hráč Jižního Města Lavalée. Dvě minuty po úvodní brance bylo vyrovnáno. Macko našel Busseho a ten se přesnou střelou nemýlil.

Do poločasové přestávky padly ještě dvě branky. Obě skončily za zády brankáře pražského týmu Zelinky. Toho nejprve pokořil Šmigel, na jehož branku v závěru první části navázal Macko.

Jiskričku naději pro jihoměstský tým vykřesal na začátku druhé části hry opět Lavalée. Na tuto branku následně nejzkušenější hráč Jižního Města Došlý, který po sedmnácti minutách hry vyrovnal.

Za dalších jedenapadesát vteřin se skóre měnilo znovu, na stranu pražského týmu ho totiž překlopil Kompas. Přesně po třech minutách hry Eggersglüss smazal náskok hráčů v červenobílých barvách.

Poté ale Lavaléem vysunul Kompase a Jižní Město znovu v tomto napínavém utkání vedlo. Posledních pět minut ale patřilo německému týmu. Plecháčkovo vyloučení nejprve využil Eggersglüss. Týž hráč poslal svůj tým do vedení také dvaasedmdesát vteřin před koncem základní hrací doby. Výhru německého týmu na konečných 7:5 upravil v závěru Macko.

 

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024