(34) Green QF2: Istanbul Sultans – Vienna Monarchs 3:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (34) Green QF2: Istanbul Sultans – Vienna Monarchs 3:0

26.4.2019

Druhý zápas třetího hracího dne Memoriálu Aleše Hřebeského obstaraly celky Istanbul Sultans a Vienna Monarchs. Žádné velké gólové hody ale k vidění nebyly. Utkání, které nabídlo zatím nejskromnější porci branek, ovládl v poměru 3:0 turecký tým.


Výsledek/statistiky

Po úvodním oťukávání otevřel skóre zápasu Miles. Útočník tureckého mužstva ve čtvrté minutě převzal přesnou přihrávku od Leydena a tvrdou střelou překonal gólmana Kunnerta.

Šance na vyrovnání si pak vydobyli také Monarchs. Brankář Sultánů Fragola však působil velmi jistě a žádnou ze střel za svá záda nepustil. Šest vteřin před poločasovou sirénou naopak na opačné straně přidal druhou svou trefu v utkání Miles, jenž se tak stal jediným střelcem úvodního dějství a zajistil Istanbulu dvoubrankové poločasové vedení.

Ofenzivy se nikterak zázračně nepředvedly ani v druhé periodě a byly to znovu obrany, které vládly zápasu. Gólově byla druhá část dokonce ještě chudší než ta první. Jediný přesný zásah si čtyři a půl minuty před koncem připsal Olson, který tak stanovil konečné skóre na 3:0 pro Sultans.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024