(37) Blue QF1: Bats Bratislava DNV – Riggers

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (37) Blue QF1: Bats Bratislava DNV – Riggers

26.4.2019

Bratislavští Bats se sice hned v úvodu utkání dostali do vedení. Poté už ale vládli irští Riggers, kteří za Sandinova záda dostávali jeden míček za druhým. Konečný stav 8:2 z pohledu irského týmu tak byl naprosto zasloužený. Zatímco Riggers pro příští zápas zůstávají v Radotíně, bratislavští netopýři se podívají do Černošic, kde se odehrají zápasy týmů, kterým se letošní Memoriál příliš nevydařil.


Výsledek/statistiky

Hned v úvodní minutě se uvolnil hráč bratislavských Netopýrů Embury, jenž zužitkoval Weissovu přihrávku a mezi chrániči Cregana protlačil míček do sítě. Riggers následně převzali otěže zápasu, ale dlouho se jim nedařilo vyrovnat těsně nepříznivý stav.

Povedlo se to až pět minut před koncem první části Robinsonovi, který zhodnotil rychlý protiútok svého týmu. Na jeho gól brzy navázal taktéž Case, který pohlednou kombinaci a úspěch slavil svým zakončením k bližší tyčce.

Třetí branku irských Riggers přidal Calton, jehož střela švihem z větší vzdálenosti překvapila bratislavského brankáře Sandina. Zpět do zápasu vrátil naše východní sousedy Weiss, který stanovil poločasový výsledek na 2:3 z pohledu svého týmu.

Úvod druhého poločasu orámoval čtvrtou brankou velmi dobře hrající sniper Polkinghorne. Následně skóroval také Calton a Irové směřovali k poklidnému vítězství. Tentýž hráč docílil hattrick deset minut před koncem. Exhibici irského týmu dovršili svými brankami Hammond a Case.

Bratislavští sice nepodali vůbec špatný výkon, nicméně toto utkání zastihlo irské Riggers ve velmi dobré formě a jejich výhra tak byla naprosto zasloužená.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024