(44) Green SF2: Chocolax – Hong Kong Lacrosse 4:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (44) Green SF2: Chocolax – Hong Kong Lacrosse 4:9

26.4.2019

Hráči Hong Kongu nepředváděli na letošním Memoriálu Aleše Hřebeského vůbec špatné výkony. Ani v jednom ze zápasů nebyli vyloženě horším soupeřem. Jediným mínusem tohoto výběru byla koncovka. Toto se změnilo právě při zápase se švýcarským Chocolax, ve kterém Asiaté nastříleli devět branek a dokráčeli k poklidné výhře.


Výsledek/statistiky

Jako první udeřili švýcarští Chocolax. Herren našel Brunnera, jenž poslal tým ze země helvétského kříže do vedení. To byla ale po hříchu jediná branka tohoto týmu v tomto utkání. Od té doby totiž slovo patřilo Hong Kongu. Brzy vyrovnal Wong. Na jeho branku navázal v polovině šesté minuty Moklamme.

O minutu později zvedal ruce nad hlavu Ko. Již čtvrtou branku výběru z Asie vstřelil Mak. Po první půli tak hongkongští hráči vedli o tři branky. Svůj náskok ještě v druhé části hry navýšili. Druhou brankou se o to postaral Ko. O minutu později přidal již šestý gól svého týmu Wang.

Heriho gól a následná Räberova branka už byla jen labutí písní. V pohodě hrající hráči Hong Kongu si totiž nenechali vzít dobře rozehraný zápas ze svých rukou. Sedmý gól vsřelil West Pratt. O minutu později přidal branku i Watt. V samém závěru se vlnila síťka za zády obou gólmanů. Nejprve snížil Brunner, definitivní tečku za utkáním poté vystavil Wong.

 

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024