(45) QF1: Tel Aviv Lacrosse – Pioneers 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (45) QF1: Tel Aviv Lacrosse – Pioneers 8:3

26.4.2019

Kanadští Pioneers se v letošním ročníku Memoriálu Aleěe Hřebeského mohli chlubit vynikající obranou. V prvním čtvrtfinále ale narazili. Od loňského vítěze Tel Avivu inkasovali rovnou osmkrát a do další fáze nepostoupili.


Výsledek/statistiky

První čtvrtfinálový zápas na letošním Memoriálu Aleše Hřebeského začal brankou hned ve dvaadvacáté sekundě hry. Před brankovištěm se dostal k míčku Lazar a zamířil přesně mimo Lewisův dosah. O dvě minuty později smazal náskok izraelského týmu Ricci, jehož vybídl ke skórování Fairall. Prvně jmenovaný si naběhl před brankoviště a neomylně zavěsil.

Vedení telavivskému týmu vrátil Pilcher. Časomíra v tu chvíli ukrojila tři minuty a dvě sekundy. Na tuto branku navázal Deckellbaum a izraelský tým šel do trháku. Čtvrtý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Podruhé v zápase to byl Lazar, kdo pokořil Lewise. S brankami se doslova roztrhl pytel. Dalším úspěšným střelcem byl Utting, který proměnil své sólo dokonce při vlastním oslabení.

Do konce první části hry si připsal úspěšný zásah také Pilcher, který zavěsil nad Lewisovo rameno. Až poté se dostali ke slovu hráči Pioneers. Nejprve Fairallova střela propadla mezi Jensenovými chrániči a míček se sotva došoural za brankovou čáru. Následně byl úspěšný taktéž Lunde, který z uctivé vzdálenosti vymetl horní růžek branky izraelského Tel Avivu.

Poslední slovo ale patřilo právě týmu v černočervených dresech. Pilcherova střela z pravé strany skončila přesně v horní šibenici. Tečku za samotným utkáním poté napsal taktéž svým třetím gólem Lazar.

První čtvrtfinále tak zvládli hráči izraelského Tel Avivu, kteří se v semifinále střetnou s vítězem následujícího souboje mezi finskými Turku Titans a Megameny z Bostonu.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024