(46) Blue LSF1: Bats Bratislava DNV – Moon Bears 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (46) Blue LSF1: Bats Bratislava DNV – Moon Bears 7:4

26.4.2019

Vyrovnaná první půle. V té druhé ale dominovali Netopýři z Devínské Nové Vsi. Právě Bratislavští dokázali zdolat nevyzpytatelné Moon Bears a z černošského hřiště si odnesli cenný skalp, který jim určitě napraví dojem z letošního ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského.


Výsledek/statistiky

Pouhé čtyři minuty stačili bratislavským hráčům, aby otevřeli brankový stav, o což se zasloužil Novotný. Neuběhla však ani minuta a skóre bylo opět rovnovážné. Šťastným střelcem se stal Schaffner. V 6. minutě se Bratislavští opět ujali vedení Tůmou a svůj náskok si drželi prakticky až do závěrečné fáze první půle.

V té se dvakrát prosadil McKee a překlopil brankový stav na stranu Moon Bears. Patnáct vteřin před koncem této části hry však dokázal srovnat Embury.

Po dvou minutách hry ve druhém poločase zhodnotil Horváthovu přihrávku Postma. Na tuto branku navázali posléze jeho spoluhráči Patzko s Englišem. Snížení Wilsona už na konečném výsledku a vítězi tohoto duelu nic nezměnilo. Naopak. Poslední slovo patřilo Caseyemu, který po Englišově přihrávce stanovil skóre na 7:4.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024