(48) Blue LSF2: London Knights – Bundeswehr Lacrosse 3:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (48) Blue LSF2: London Knights – Bundeswehr Lacrosse 3:2

26.4.2019

Souboj mezi London Knights a Bundeswehr Lacrosse vyzněl pro Angličany. Rytíři v Černošicích zvítězili 3:2 a vybojovali si vstupenku do svého závěrečného sobotního utkání o celkové 13. místo, ve kterém narazí na Bats Bratislava. Bundeswehr si zahrají o konečnou patnáctou příčku.


Výsledek/statistiky

Brankáři na obou stranách se sice v úvodu rozhodně nenudili, museli řešit nebezpečné situace, ale dlouho nepřipouštěli, aby se změnil bezgólový stav. Skóre tak otevřel až po deseti minutách hry londýnský Pannell, který v rychlosti přijal přihrávku Marshe a poslal Knights do vedení.

O minutu později se Angličanům povedla další kombinační akce. Kresl předal míček Eckerssallovi a ten povedenou střelou zvýšil na 2:0. Ještě do přestávky ale Bundeswehr dokázali alespoň snížit. Balonek prošel po ose Griebl-Broz až k Wunderlichovi a ten v poslední minutě upravil na poločasových 1:2.

Rytíři ale o vedení rozhodně nechtěli přijít. Minutu a půl po změně stran využil nedostatečně precizní obrany Pannell a vrátil Londýnu znovu dvougólový náskok. Bundeswehr už stačil pouze snížit zásluhou Zizky. Jeho trefa čtyři minuty před koncem už ale na vítězství Knights nic nezměnila.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024