(5) Gold C: Nova Scotia Privateers – TJ Malešice 10:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (5) Gold C: Nova Scotia Privateers – TJ Malešice 10:1

24.4.2019

Malešický tým čekal na úvod velmi silný sok. Kanaďané Nova Scotia Privateers byli vloni neúspěšným finalistou a také letos jistě pomýšlí na příčky nejvyšší. Po vyrovnané první půli potvrdili Kanaďané předpoklady a díky velice dobrému druhému poločasu porazili malešický tým rozdílem třídy 10:1.


Výsledek/statistiky

Od úvodních minut se hrál opatrný lakros, ve kterém čekali diváci na úvodní branku čtyři a půl minuty. Quinn se uvolnil na levé straně a poslal míček přesně nad pravé rameno malešického brankáře Klokana. Před Pražany se poté otevřela velká možnost v podobě tříminutové přesilovky po faulu MacDonalda. Tu ale malešičtí hráči nevyužili, naopak to byli oni, kdo brzy po jejím skončení inkasoval.

Druhým gólem v zápase se blýskl Quinn, který tentokrát poslal míček chirurgicky přesně nad Zadražilovo rameno. Také hráči ve žlutém si vypracovali několik nadějných příležitostí, proti urputné a důsledné obraně Privateers se ale nedokázali v první půli prosadit.

Na začátku druhé části čekala na malešické hráče studená sprcha. Carvery totiž našel Quqleyho a ten potřetí rozvlnil síť. Až poté se dostali ke slovu Pražané. Podroužek je svoji střelou z pravé strany dostal zpět do zápasu.

Za čtyřiačtyřicet vteřin ale klopili malešičtí hráči své hlavy počtvrté. Parker zmátl bránící hráče a zřejmě mezi chrániči malešického brankáře vstřelil čtvrtý gól svého týmu. Tato branka Privateers určitě uklidnila. O další dvě minuty později se totiž v závaru před brankou Malešic zorientoval nejlépe Dunbar a diváci byli popáté svědky oslavných gest kanadského týmu.

S chutí hrající Privateers následně přidali i šestou branku. Z poměrně velké dálky překvapil Zadražila Parker. Loňský finalista dominoval. Po rychlé souhře slavil úspěch Quinnův švih, jehož autor si díky této brance připsal do statistik hattrick.

Po následném time-outu se vrátil do branky Malešic Klokan. Ani on ale brankostroji s chutí hrajících Kanaďanů nezabránil. Byl totiž svědkem, kterak Penney namířil svůj pokus neomylně přesně pod „klacek“ jeho svatyně. Následně ztratili malešičtí hráči míček na své polovině, kupředu sprintoval Carvery, jenž opět nezaváhal.

První dvouciferný výsledek na tomto Memoriálu napsal Blackman dvě a půl minuty před koncem zápasu, když v sólu našel skulinku u bližší tyčky Klokanovy branky. V závěru ještě favorit nevyužil několik šancí, při kterých podržel svůj tým brankář Klokan

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024