(50) Blue SF1: Riggers – Jagged Mountains 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (50) Blue SF1: Riggers – Jagged Mountains 7:4

26.4.2019

Zprvu vyrovnaný zápas. Ten ale rozhodla individualita v podobě Reese Robinsona, který v úvodu druhé části hry vstřelil tři branky a tímto čistým hattrickem položil základ k výhře svého týmu. Riggers porazili Jagged Mountain 7:4 a touto výhrou se tak posunuli právě před svého soupeře.


Výsledek/statistiky

Irští Riggers skórovali již po třech minutách hry. Úspěšným střelcem se stal McGourty. O tři minuty později našel Kullberg Pluma, jemuž se podařilo umístit míček mimo Creganův dosah. Iry však vrátil brzy do vedení Snider. Po devíti minutách hry bylo skóre opět smírné. Přesně mířil opět Plume. Na tuto branku navázl Stoll a Jagged Mountain poprvé v utkání vedli.

Ne ale a dlouho, chvíli před koncem první části totiž vyrovnal Gibson. Druhý poločas patřil irskému hráči Reesu Robinsonovi, který čistým hattrickem poslal svůj tým do trháku. Necelých pět minut před koncem tak Riggers vedli o tři branky, což se později ukázalo jako dostačující náskok.

V závěru sice Plume svým třetím gólem snížil, definitivní tečku ale udělal za tímto zápasem Hammond. Riggers tak porazili Jagged Mountain a na černošické hřiště budou mít určitě dobré vzpomínky.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024