(62) O 13. místo/13th Place Game: Bats Bratislava DNV – London Knights 9:8 po s. n.

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (62) O 13. místo/13th Place Game: Bats Bratislava DNV – London Knights 9:8 po s. n.

27.4.2019

Třinácté místo na Memoriálu vybojovali srdnatě bojující Bats Bratislava, když v brankově bojovném zápase s Londýnem Knights ani jednou nevedli, ale vždy se jim náskok soupeře povedlo dotáhnout a o svém triumfu po remíze 8:8 rozhodli v nájezdech.


Výsledky/statistiky

Londýn Knights v prvním poločase byl produktivnější. Nejdříve spoustu prostoru pro skórování využil James Panell, jehož razantní střela namířená do dolní části brány prošla až do sítě, pak sice Slováci vyrovnali zásluhou Denise Engliše, kterému spoluhráči udělali pěknou průchozí cestu až k brankovišti, ale za pár sekund Rytíři zase vedli. Arthur tvrdou střelou trefil mezeru mezi nohama – 2:1 a nalomenou Bratislavu potřetí trestal z nájezdu Whitehead.

Gólově divoký byl i závěr poločasu, kdy Londýn vedl již 4:1 a 5:2, čas po přestávce ale patřil Netopýrům. Na Rytíře vlétli ve velkém stylu a povedlo se jim po soustavném tlaku snížit dokonce na rozdíl jediné branky, a to hned třikrát.

Za stavu 4:5 se povedlo Londýnu brzy znovu odskočit, a to samé zopakoval i při skóre 5:6 a 6:7, kdy Bratislavští po vyrovnání vždy sice sahali, ale Londýnu se povedlo vždy odskočit. O osmý gól se postaral z postupného útoku Shuya a už to vypadalo, že Knights utkání nepustí.  

Závěr zápasu se ale nesl v hodně nervózním duchu, Londýn přidal na agresivitě a namísto toho, aby přidal devátý gól, nechal se dvakrát minutu před závěrečnou sirénou vyloučit, přičemž dvojnásobnou početní výhodu Bratislava využila ke snížení a pokračování normální výhody dokonce přetavila ve vyrovnání.

Museli rozhodnout nájezdy, v nichž byli Bratislavští úspěšnější.

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024