Memoriál Aleše Hřebeského 2020 zrušen kvůli šíření nákazy Covid-19

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2020 / Memoriál Aleše Hřebeského 2020 zrušen kvůli šíření nákazy Covid-19

12.3.2020

Memoriál Aleše Hřebeského 2020 zrušen kvůli šíření nákazy Covid-19 Poté, co vláda vyhlásila stav nouze, který potrvá minimálně do 11. 4., ale možná i déle, jsme nuceni vzhledem k nejistotě ohledně dalšího vývoje situace po tomto datu a s přihlédnutím k vývoji nákazy ve světě zrušit letošní Memoriál Aleše Hřebeského.


Ke zrušení turnaje jsme přistoupili nyní s ohledem na minimalizi škod jak pro nás jako organizátora turnaje, tak pro zahraniční týmy, které plánují cestu do Prahy. Nemáme žádnou jistotu, že opatření k 11. 4. opravdu skončí, a pokud bychom vyčkávali a pak stejně museli turnaj zrušit, byly by škody výrazně vyšší.

Nicméně nevzdáváme se úplně. Chceme zachovat kontinuitu a turnaj je naše srdeční záležitost. Pokud se situace zlepší a po 11. 4. bude možné turnaj uspořádat, pokusíme se o to, týmy znovu pozveme a turnaj odehrajeme ve skromném rozsahu s těmi, kdo budou moci dorazit i při pozvánce takhle na poslední chvíli. Dřív než 11. 4. ale nic vědět nebudeme, pro tuto chvíli proto turnaj považujte za zrušený.

Stejně tak se ruší letošní EBox a She-Box, které se měly konat o víkendu před Memoriálem. Tuto akci koordinuje ELF. Uvažuje se o jejím uspořádání v podzimním termínu spolu s turnajem Frank Menschner Cup (3.–5. 9. 2020).

Děkujeme za pochopení, vyvarujte se nákazy a doufáme, že se uvidíme brzy ve zdravější atmosféře.

Ondřej Mika

 

Autor: Ondřej Mika   |   Sekce: 2020   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024