Podpořme restauraci Sokolovna překonat omezení provozu daná opatřeními proti covid-19

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2020 / Podpořme restauraci Sokolovna překonat omezení provozu daná opatřeními proti covid-19

25.4.2020

Podpořme restauraci Sokolovna překonat omezení provozu daná opatřeními proti covid-19 Restaurace Sokolovna v Radotíně nám zajišťuje jídlo a nápoje během všech lakrosových akcí a její personál se snaží posloužit všem tak, aby si pobyt v Radotíně co nejvíc užili. Současná opatření proti nákaze covid-19 těžce dopadají i na její provoz. Dublin Riggers nás oslovili s nápadem uspořádat fundraising na podporu restaurace a jejího personálu v této těžké době a rádi jsme se tohoto nápadu chopili.


Přispět můžete zde: https://gogetfunding.com/suport-sokolovna-radotin-restaurant-to-survive-covid-19-closure/. Cílová částka pokrývá jen malou část měsíčních nákladů na personál. I v případě, že jí nebude dosaženo, půjde vybraná částka příjemci. Prostředky budou využity výhradně na výplaty zaměstnanců a zachování jejich pracovních míst. Protože provozovatel restaurace by si o takouhle podporu sám neřekl, ujali jsme se toho my a považujeme to za správnou věc.

Doufáme, že lakrosová komunita kolem Memoriálu Aleše Hřebeského může našim kamarádům v Sokolovně pomoci a že se tam brzy budeme moci sejít.

Restaurace v tuto chvíli funguje v omezeném režimu – vaří obědy a prodává přes okénko. Denní nabídku najdete na www.sokolovnaradotin.cz.

Autor: Ondřej Mika   |   Sekce: 2020   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024