(1) A: TJ Malešice – Vienna Cherokees 6:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (1) A: TJ Malešice – Vienna Cherokees 6:2

25.4.2012

V prvním utkání 19. ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského na sebe narazily týmy Malešic a Veinna Cherokees. Z vítězství se nakonec radovali Pražané, kteří rakouský celek porazili 6:2.


Zápis/Statistiky | Video

Malešice byly od začátku utkání aktivnějším týmem, tlačily se do zakončení a soupeře takřka nepustily za půlku. Útočná snaha Pražanů však dlouho ztroskotávala na výborně chytajícím brankáři Kunertovi.

Český celek se dočkal zaslouženého vedení až po pěti minutách hry.  Adamiec nahrál před bránu volnému Plecitému, který střelou k pravé tyči otevřel skóre.

Rakušané se osmělili až po inkasované brance. V čase 6:30 se řítil z pravé strany Jalisch, svůj pokus však nasměroval pouze do výstroje gólman Kříže. Ten Malešice zachránil i v desáté minutě, kdy z bezprostřední blízkosti doráželi hned dva útočníci. Kříž ale míček za svá záda nepustil.

Nic už ale Malešicím nepomohlo v čase 11:28. To se Hauer pěkně uvolnil přes obránce a střelou o zem vyrovnal na 1:1.

Ve třinácté minutě utekl Jakisch a od půlky postupoval sám na malešickou bránu, na gólmana Kříže však nevyzrál. Z následného protiútoku se Pražané řítili ve dvou na jediného obránce, Skokan místo střely na volného spoluhráče zvolil střelu a zaskočil Kunerta – 2:1.

Dvacet vteřin před konec první části ještě zvýšil Ondřej Podroužek, a zajistil tak Malešicím přestávkové vedení 3:1.

Ve druhé části byli Pražané nadále aktivnějším celkem a v pohodě si hlídali dvoubrankové vedení. To ještě do konce zápasu dokázali zvýšit. V jedenácté minutě přidal svou druhou trefu v utkání Ondřej Podroužek. Na něj ještě dokázal navázat po samostatném nájezdu Sadílek a z dalekonosné střely Tolar.

Cherokees minutu před koncem už pouze zkorigovali stav utkání na konečných 2:6.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024