(10) A: SK Lacrosse Jižní Město – London Knights 9:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (10) A: SK Lacrosse Jižní Město – London Knights 9:1

26.4.2012

V prvním ranním čtvrtečním utkání měřili síly hráči SK Lacrosse Jižní Město a tým London Knights. Většinu utkání se útočilo na obou stranách a akce končívaly až zásahem brankářů. Knights ovšem doplatili mimo jiného i na nepřesné přihrávky a horší souhru a Jižní Město přesvědčivě zvítězilo stavem 9:1.


Zápis/Statistiky | Video

Skóre se rozhýbalo teprve v páté minutě, kdy Plecháček nahrál zpoza brány Peckovi, a ten suverénně propálil gólmana Knights Mareše. Po osmi minutách hry vymyslel podobnou akci Došlý a asistoval tak gólu na 2:0.

Přesilovku Jižního Města ubránili Angličané důstojně, a dokonce si vystřelili na soupeřovu bránu. Když se ale schylovalo k další přesilovce a rozhodčí signalizoval výhodu, Černík zvýšil na 3:0. O zbylé dva góly prvního dějství se postaral Došlý a časomíra ohlásila poločas za stavu 5:0 pro SK Lacrosse Jižní Město.

První gól druhé půlky a šestý gól zápasu dával Ondráček, který se po necelých 50 sekundách hry ocitl sám před anglickou brankou. V páté minutě získalo Jižní Město výhodu tříminutové přesilovky, tu využil opět Ondráček. Další vyloučení z řad London Knights, tentokrát minutové, potrestal Plecháček a devátý gól Jižního Města přidal přesnou střelou z dálky mezi betony Pecka.

O jediný gól Rytířů se postaral Walker a skóre 9:1 vydrželo do konce zápasu, přestože London Knights připravili během svého oslabení v poslední minutě pro gólmana Malinu pár perných chvilek a gól útěchy visel ve vzduchu.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024