(12) C: Green Gaels – German Gents 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (12) C: Green Gaels – German Gents 8:3

26.4.2012

Utkání mezi Green Gaels a German Gents bylo překvapivě v první půlce poměrně vyrovnané a poločas byl odpískán za stavu 3:2 pro Kanaďany. Druhá půlka už ale proběhla pod taktovkou Green Gaels, kteří nastříleli dalších pět gólů a zvítězili 8:3.


Zápis/Statistiky | Video

První branka padla v oslabení Green Gaels, ovšem zásluhou Jonase Derkse do německé brány. Na konci čtvrté minuty zvýšil Phillips na 2:0, ale pak přišla odpověď Gentlemanů. Busse se ze strany přiblížil k soupeřově bráně a jeho střela se od výstroje gólmana odrazila přímo do sítě.

V osmé minutě měli Němci výhodu přesilové hry, vyrovnat se jim ale podařilo až v minutě jedenácté. Autorem branky byl opět Busse.

Ani třetí přesilovkou German Gents nevyužili, naopak málem inkasovali. Těsně před koncem periody pak poslal Kanadu Defrancesco opět do vedení a druhá půle začínala za stavu 3:2.

Ve druhé minutě utekl Adam Derks obraně a překonal samotného Šamalíka. Přesilovka Green Gaels zůstala bez gólu, ale netrvalo dlouho a Kanaďané opět slavili zásluhou Defrancesca, krátce nato skóroval Conrad a vyrovnaný stav z prvního poločasu se nadobro vypařil.

Nadějí na zvrat byl tříminutový trest pro Marca Jacksona. German Gents si vyžádali oddechový čas a pustili se do útočení. Jenže míč se dostal před německou bránu, kde byli samotní Jonas a Adam Derksovi a Adam Derks po nahrávce Jonase bez problému prostřelil gólmana.

Přesilovku nakonec přece jen využil Griessl střelou z dálky. Minutu před koncem ještě předvedl pěknou individuální akci Defrancesco a vyladil skóre na konečných 8:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024