(14) A: London Knights – Vienna Cherokees 3:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (14) A: London Knights – Vienna Cherokees 3:2

26.4.2012

První vyrovnané čtvrteční klání mělo nízký výsledek 3:2 pro London Knights. První poločas diváky moc nepobavil. Padl jen jeden gól do rakouské brány. Mnohem zajímavější byl závěr zápasu, kdy šli devadesát sekund před koncem Cherokees do přesilovky a skutečně snížili na 3:2, vyrovnávací gól už ale dát nestihli.


Zápis/Statistiky | Video

Na první gól si diváci museli počkat až do začátku deváté minuty, kdy bezbrankové prokletí prolomil Will Walker. Po této trefě ukazatel skóre znovu zamrzl.

Tři minuty před koncem prvního poločasu si Rakušané vybrali oddechový čas, místo gólu Cherokees však přišla přesilovka Angličanů. Ta zůstala nevyužita, zato na druhém konci hřiště mohl Seidler z akce dva na jednoho vyrovnat, naštěstí pro Angličany byl gólman Mareš na svém místě.

Začátek druhého poločasu přinesl krátce po sobě dva gólové momenty na obou stranách, z nichž ani jeden se stavem nepohnul. Pak ale Hauer uprchl s míčem až k bráně London Knights a propálil osamělého gólmana.

Vyrovnané skóre nemělo dlouhé trvání, protože v osmé minutě vrátil Angličanům vedení Tasco. Klímův uklidňující gól na 3:1 v jedenácté minutě a dvě vyloučení Cherokees ve třinácté minutě šance na zvrat výrazně snížily.

Tříminutové vyloučení na straně Knights pak ale přineslo Vídeňanům devadesát sekund přesilovky. V čase 14:24 snížili Cherokees na 3:2 a zápas se tím zdramatizoval. Poslední střelu na anglickou bránu ovšem Mareš vykryl.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024