(15) B: Salt Shakerz – Turku Titans 13:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (15) B: Salt Shakerz – Turku Titans 13:1

26.4.2012

Američtí Salt Shakerz si museli na první tři body v turnaji počkat až do druhého zápasu. V něm ale jednoznačně porazili Turku Titans s několika Čechy a Poláky v sestavě 13:1.


Zápis/Statistiky | Video

Američané chtěli v zápase s Turku odčinit včerejší nečekanou porážku s Bats Bratislava, které podlehli 5:6. A za ziskem prvních tří bodů na turnaji se hnali už od počátku zápasu. Do utkání vlétli velkým stylem a už po šesti vteřinách hry se zásluhou Swikera dostali do vedení.

Obrana Titans vůbec nestíhala, Salt Shakerz v pohodě kombinovali před finskou brankou, během dalších pěti minut přidali ještě čtyři góly a dostali se do vedení 5:0.

Finský tým se příliš před branku gólmana Force nedostával. Přesto dokázal v čase 7:31 snížit. O čestný úspěch se postaral český hráč v dresu Turku Sedlák, který zamířil přesně k pravé tyči. Další velkou příležitost na snížení stavu měli Titans v desáté minutě, kdy hráli přesilovku pět na tři. Několik nebezpečných střel však dokázal lapit dobře chytající Force. Na druhé straně naopak utekl Rohonczy a minutu před koncem první části zvýšil na 6:1.

Druhá část už se nesla v duchu exhibice. Američané téměř nepustili Titans za polovinu a postupně přidali ještě sedm gólů. Salt Shakerz tedy porazili Turku Titans vysoko 13:1 a připsali si první tři body v turnaji.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024