(16) C: LC Slavia Praha – Landsharks 5:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (16) C: LC Slavia Praha – Landsharks 5:3

26.4.2012

Slavia si připsala druhé vítězství v turnaji. Po triumfu nad German Gents získala ve čtvrtek skalp amerických Landsharks, které porazila 5:3.


Zápis/Statistiky | Video

Do utkání vstoupili lépe Američané, byli nebezpečnější a už po minutě a půl se dostali do vedení. To se Pellowski zmocnil míčku, protáhl se podél levého mantinelu a střelou z velkého úhlu překvapil gólmana Pražanů.

Po inkasovaném gólu se vrhla do útoku také Slavia. Pražané zatlačili Landsharks před jejich branku a dvěma góly během jedné minuty otočili zápas. Nejprve se z dalekonosné střely prosadil Schaffner, poté se po pěkné kombinaci trefil Roubíček.

Slavia poté definitivně převzala otěže zápasu, byla lepším týmem a do konce první části ještě třemi góly zvýšila na 5:1.

Jenže Pražané zaspali i vstup do druhé půle. Landsharks během minuty a půl vstřelili dva góly, a pořádně tak zdramatizovali zápas. Slavia se pak o vítězství musela klepat a několikrát ji zachránil až gólman.

Na konci zápasu se Pražané hnali za vstřelením uklidňujícího gólu. Tomu však zabránil dobře chytající hostující brankář, kterému dvakrát pomohla také tyč. Přestože se Slavia pojišťovacího gólu nedočkala, mrzet jí to příliš nemuselo. Udržela totiř vedení 5:3 a v turnaji už posbírala šest bodů.   

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024