(17) A: TJ Malešice – London Knights 0:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (17) A: TJ Malešice – London Knights 0:3

26.4.2012

Pražské Malešice nestačily na London Knights. O nečekanou výhru Angličanů 3:0 se velkou měrou zasloužil výborně chytající český gólman Jakub Mareš.


Zápis/Statistiky | Video

Od začátku byl k vidění bojovný a vyrovnaný zápas. Oba týmy se soustředily především na defenzivu a příliš gólových šancí k vidění nebylo. A když už útočníci do nějaké příležitosti dostali, vychytali je na obou stranách dobře chytající brankáři.

Skóre vyrovnaného zápasu otevřel až v jedenácté minutě český útočník v dresu „Rytířů“ Klíma. Ten obral chybujícího obránce a řítil se sám na gólmana Klokana, kterého střelou o zem bezpečně překonal.

Pak si vytvořily mírnou územní převahu Malešice a hnaly se za vyrovnávacím gólem.  Ten se jim však do konce poločasu vstřelit nepodařilo.

Obrovskou příležitost ke srovnání skóre měl minutu po změně stran Henych, který se o půlky osamocený řítil na branky Knights. Český brankář anglického týmu Mareš  však na poslední chvíli srazil nohy a nebezpečný pokus zneškodnil.

V páté minutě zachránila Mareše levá tyč, z následného rychlého protiútoku se navíc „Rytíři“ dokázali prosadit a zvýšila na 2:0.

Marné dobývání anglické brány hájené skvěle chytajícím českým gólmanem pokračovalo. Malešice si sice dokázaly vytvořit velkou řadu obrovských šancí, ve všech si ale vylámali zuby na Marešovi.

Pět minut před koncem navíc ještě pojistil vedení Knights po pěkné individuální akci Walker. Malešice už neměly dostatek sil na to, aby s nepříznivým skóre něco provedli, a tak s London Knights prohráli 0:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024