(24) D: Megamen Boston – Dublin Riggers 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (24) D: Megamen Boston – Dublin Riggers 4:2

26.4.2012

Poslední čtvrteční zápas mohl dvojnásobné vítěze turnaje Megamen Boston poslat mimo pavouka vedoucího do finále. V nabité skupině by stačilo, aby je porazili irští Riggers. To se ale v zápase plném emocí, faulů a potyček nestalo, Boston si postup pohlídal a zvítězil 4:2.


Zápis/Statistiky | Video

Riggers dostali záhy výhodu přesilovky, ale nic zásadního nepředvedli. Hru plnou nepřesností poprvé přerušil nenadálý gól Riggers z šesté minuty, po kterém se musel brankář Megamenů pod maskou červenat. Pokračoval tvrdý boj s minimem šancí.

Pak se zničehonic strhla velká potyčka, do které se zapojila z obou stran asi pětice hráčů. Následovalo několik vyloučení na obou stranách a přesilovka Megamenů. Hned po pár vteřinách napřáhl Plunkett a bylo vyrovnáno. Pak se Megameni radovali znovu, ale zbytečně - útočník byl v brankovišti.

Převahu měli Američané, ale k brankám to dlouho nevedlo. Hru dál brzdila celá řada vyloučení Irů a Bostonští ukázali, že přesilovky hrát umí. Ve třinácté minutě posunul skóre na 2:1 Mike Drumm. Pak se spíš diskutovalo s rozhodčím, než hrálo, na diskuse doplatil i Patterson, kterého sudí poslal do sprch.

Na 3:1 Megameni zvýšili po nahození přes celé hřiště, které brankář Irů jen vyrazil před sebe, dorážka Prestrige byla už snadná. Že Riggers nejspíš neuspějí, naznačil gól na 4:1 v oslabení. Po dlouhé době se povedlo Irům vážněji ohrozit brankáře na konci sedmé minuty, ale to dlouho bylo vše. Až v polovině desáté minuty po nenápadné akci zvedl ruce nad hlavu Scott.

Ale pak se hra opět přesunula před branku Riggers a na skóre se nic nezměnilo. Nepomohla ani krátká powerplay, Riggers končí ve skupině třetí.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024