(25) X1: (A3) TJ Malešice – (B4) Turku Titans 8:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (25) X1: (A3) TJ Malešice – (B4) Turku Titans 8:0

27.4.2012

Chvíli trvalo, než se TJ Malešice chopily otěží, ale po gólu Hanzlíka v osmé minutě už Turku Titans nedovolily nic, co by aspoň vzdáleně ohrozilo konečný stav 8:0 pro Malešice. Pražský tým je tak stále ve hře o 9. místo na turnaji.


Zápis/Statistiky | Video

Prvních pár minut utkání určitě neprobíhalo podle představ Malešických. Turku Titans bojovali a hra probíhala rovnoměrně na obou stranách, finskému týmu ovšem chybí střelci, a tak Titans nevyužili ani minutovou přesilovku.

Teprve v osmé minutě šly Malešice do vedení po střele Hanzlíka. Po tomto gólu se Malešice postavily na nohy a o minutu později sebral Mrlík míč odražený o zadní mantinel po ráně jeho spoluhráče a vsítil druhý gól. Na 3:0 zvýšil přesnou střelou mezi betony Skokan. Jen díky práci finského gólmana si do konce poloviny připsal branku pouze Plecitý.

Ve druhé půlce pokračovala nadvláda Malešic. Góly si do statistik zaznamenali Plecitý a Tolar. Ve dvanácté minutě si šel sednout hráč Turku Titans Varjo na dvakrát jednu minutu. První minutu Malešice bez výsledku okupovali oblast před finskou brankou, ale pak se míče zmocnil soupeř a téměř celou druhou polovinu trestu útočili finští hráči. Ani tentokrát se jim nepodařilo vsítit druhý gól na tomto turnaji. Malešice pak na poslední chvíli využily přesilovku díky Skokanovi a na 8:0 upravil minutu před koncem Hanzlík.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024