(26) X2: (A4) Vienna Cherokees – (B3) Salt Shakerz 7:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (26) X2: (A4) Vienna Cherokees – (B3) Salt Shakerz 7:5

27.4.2012

Další ze série zápasů, ve kterých jde o druhou polovinu příček na turnaji, vyhráli po dramatickém souboji američtí Salt Shakerz. Ještě dvě minuty před koncem zápasu vedli Cherokees o gól, ale tři branky Američanů zajistili výhru Salt Shakerz nad Vienna Cherokees 7:5.


Zápis/Statistiky | Video

Zápas začal svižně, hra se přelévala ze strany na stranu a dvířka u trestné lavice se netrhla – zejména u té americké.  Jednu z přesilovek pak využili Cherokees díky trefě Balla. Vzápětí ale odpověděl Steiner a v jedenácté minutě vyběhl sám na bránu Kerbaugh a prostřelil bezmocného Kunerta.

O minutu později vedení Salt Shakerz skončilo, gólmana Force přelstil Richard Hauer. Protože Američané ubránili své oslabení v poslední minutě, do druhého poločasu se šlo "od nuly".

Ani druhý do druhého poločasu si žádný z týmů nepřinesl výraznější převahu. Jako první se radovali Salt Shakerz, když se ve třetí minutě trefil Otto. Odpověď Cherokees přišla v šesté minutě rukama Balla, který správně zamířil svou dalekonosnou střelu. Alex Ball se mohl stát mužem zápasu, protože přidal dvě další branky a Američané se tak ocitli v nelehké situaci.

Náskok zmírnil Starr. Ke konci třinácté minuty si šel za stavu 5:4 sednout vídeňský Erber a pár vteřin nato srovnal stav Greene. O vítězství Salt Shakerz rozhodl Justin Otto svým gólem minutu před koncem a druhou trefou o půl minuty později utkání sebral Rakušanům poslední zbytek naděje na vyrovnání.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024