(27) X3: (C3) German Gents – (D4) Old Dogs Plzeň 8:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (27) X3: (C3) German Gents – (D4) Old Dogs Plzeň 8:1

27.4.2012

Utkání Plzně s German Gents skončilo jednoznačným vítězstvím německého mužstva 8:1. Německý tým tak může pokračovat v boji o deváté místo na turnaji a Plzeň bude nejlépe třináctá.


Zápis/Statistiky | Video

Skóre otevřel ve prospěch Němců Wunderlich. Na 2:0 mohl zvýšit Jahnke, který běžel úplně sám na plzeňského gólmana, ale trefil jen Klausův beton. Větší štěstí měl na konci osmé minuty Heller. Chvíli po tomto gólu získali Plzeňáci výhodu přesilovky, žádná ze střel ale přímo neohrozila německou svatyni.

Ani druhá přesilovka ve dvanácté minutě neměla pro Plzeň šťastný konec. Ve čtrnácté minutě útočili German Gents a střela Daniela Busse se odrazila od betonu k betonu a nakonec se odkutálela za brankovou čáru.

Další přesilovku v závěru poločasu se Plzni konečně podařilo zužitkovat. Střecha vypálil v poslední vteřině útoku střelu až zpoza čáry, a ta k velké radosti českého týmu roztřepetala síť.

Hned v první minutě druhé půle zvýšil náskok Gents zpět na tři branky Busse. Stav 4:1 vydržel až do začátku desáté minuty, kdy se opět zúročila německá převaha a Heller zvýšil na 5:1. Šestou branku přidal Fürstenberg jako odpověď na nepodařený útok Plzně.

Do konce utkání se skóre měnilo ještě dvakrát. Na 7:1 pálil Griessl a osmý gól do plzeňské brány zavinil Ullmann, kterému při střele vypadl míček z lakrosky, a poslal tak Němce do akce dva na nula, nicméně tato úprava stavu už byla jen kosmetická. German Gents zvítězili nad LC Old Dogs Plzeň 8:1 a mohou tak dál bojovat až o deváté místo na turnaji.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024