(29) QF1: (A1) SK Lacrosse Jižní Město – (B2) Bats Bratislava 3:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (29) QF1: (A1) SK Lacrosse Jižní Město – (B2) Bats Bratislava 3:1

27.4.2012

V prvním čtvrtfinále se proti sobě postavily ostřílený tým LC Jižní Město a překvapení turnaje Bratislava Bats. Slováci se silným soupeřem zahráli důstojně 3:1 a budou mít možnost utkat se o páté místo, zatímco Jižní Město postupuje do semifinále s vítězem duelu Green Gaels – Megamen Boston.


Zápis/Statistiky | Video

První gól šel sice podle papírových předpokladů do slovenské branky, ovšem způsob, jakým se tam dostal, byl opravdu nepředvídatelný. Střela, nebo spíš nahození míčku, téměř od půlky hřiště se odrazila od ramene gólmana za jeho záda a doskákala až za čáru.

Přesilovku Jižního Města v páté minutě se Netopýrům podařilo zažehnat. V sedmé minutě mohl zvýšit Došlý, jenže jeho střela trefila jen rameno brankáře. Došlý se ale nenechal odbýt a svojí další střelu už namířil přesně.

Hra se přesouvala od brány k bráně, ale další gól už během první půle nepadnul. Sedm sekund před koncem šli Bats do oslabení a Jižní Město málem stihlo přesilovku využít – zazvonila tyč. Zbytek trestu byl tedy přenesen do druhého poločasu. A po pauze se opět rozezněla slovenská tyč! S velkou dávkou štěstí tak Bratislavané ubránili své oslabení.

Slovenský gól na sklonku páté minuty nebyl uznán pro postavení hráče v brankovišti, Pavel Došlý o tři minuty později ovšem v brankovišti rozhodně nestál a střelou z dálky upravil skóre na 3:0.

Dvě minuty před koncem se konečně zadařilo i druhému týmu. Patzko mířil přesně a vrátil slovenský tým zpět do hry. Malý zázrak se Bratislavě dotáhnout nepodařil a další gól do závěrečného hvizdu nepadnul. LC Jižní Město porazilo Bratislava Bats 3:1.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024