(3) C: Green Gaels – Landsharsk 14:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (3) C: Green Gaels – Landsharsk 14:0

25.4.2012

V souboji dvou zámořských týmů se proti sobě postavili kanadští Green Gaels a američtí Landsharks, jejichž sestavu doplnilo několik českých a polských hráčů. Gaels si v zápase s chutí zastříleli a Landsharks deklasovali 14:0.


Zápis/Statistiky | Video

Od začátku utkání dokazovali Green Gaels pozici jednoho z největších favoritů celého turnaje. V průběhu celého utkání naprosto dominovali a diktovali tempo hry. Landsharks vůbec nepustili před svou bránu a za osm minut hry už si Kanaďané vypracovali čtyřgólový náskok.

Američané se poprvé na delší dobu usadili před kanadskou brankou až v osmé minutě při početní výhodě. Tu ale využít nedokázali, se všemi jejich střelami si dokázal poradit bezchybný gólman Chesebrough.

Green Gaels byli naopak i nadále při chuti. Do konce první části přidali ještě další tři góly a zvýšili už na 7:0.

Kanonáda v podání Kanaďanů pokračovala i po změně stran. Už po třech minutách druhé půle se skóre vyhouplo na 10:0.

Gólman Green Gaels Chesebrough se povětšinu zápasu v brance nudil. O čestný úspěch Landsharks se mohl postarat ve 24. minutě Gelok, který byl sám před kanadskou brankou, trefil však pouze Chesebroughovu výstroj. Ke vstřelení branky nepomohla Američanům ani minutová přesilovka pět na tři.

Za to na druhé straně měl gólman napilno a takřka nestačil počítat inkasované góly.  Kanadský gólostroj se nakonec zastavil až na čísle čtrnáct. Green Gaels tedy deklasovali Landsharsk 14:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024