(30) QF2: (A2) London Knights – (B1) LCC Radotín 2:10

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (30) QF2: (A2) London Knights – (B1) LCC Radotín 2:10

27.4.2012

LCC Radotín je v semifinále. Domácí tým si v souboji o vstupenku mezi čtyři nejlepší mužstva turnaje poradil s London Knights, které porazil vysoko 10:2.


Zápis/Statistiky | Video

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně a už v první minutě si vytvořili velkou šanci. Košťál se z pravé strany hnal na londýnskou branku, jeho střelu však skvělým zákrokem zneškodnil český gólman v dresu Knights Mareš.

Radotín se poprvé radoval až v čase 4:26. To si před brankou hostů pěkně vyměnili míček Košťal s Peškem a druhý jmenovány krásnou kombinaci zakončil gólem -1:0.

V osmé minutě mohl zvýšit velice aktivní Košťál, který se pěkně probojoval do zakončení, jeho přízemní střelu k pravé tyčce však Mareš na poslední chvíli vykopl.

Pět minut před koncem první půle se podruhé v zápase prosadil Pešek a hned za dvaceti vteřin po něm zvýšil už na 3:0 Poupě, který si po pěkné Poláchově přihrávce sám před bránou poradil s gólmanem Marešem.

Ve dvanácté minutě se sice Knigths podařilo snížit, jenže o necelou minutu později si Pešek připsal hattrick a vrátil Radotínu tříbrankový náskok. Do přestávky se stačil ještě podruhé prosadit Poupě a zajistil tak domácím přestávkové vedení 5:1.

„Rytířům“ se povedl vstup do druhé půle. Po půl minutě hry procedil míček mezi nohama gólmana Siky Merjach a snížil na 2:5. Žádné drama se však nekonalo. Domácí totiž zápas kontrolovali a s přehledem si bránili náskok. Ten ještě do konce zápasu stačili několikrát navýšit.

V 19. minutě se tvrdou střelou z dálky prosadil Skála, tři minuty po něm se konečně dočkal i velice aktivně hrající Košťál, jenž po přihrávce Skály vykoupal gólmana a chladnokrevně zavěsil. Na něj ještě do konce zápasu navázali Kostka, Loskot a čtvrtým gólem v zápase Pešek.

Radotín tedy rozstřílel London Knights 10:2 a v semifinále se utká s lepším z dua Slavia Praha – Nova Scotia Privateers.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024