(31) QF3: (C1) Green Gaels – (D2) Megamen Boston 4:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (31) QF3: (C1) Green Gaels – (D2) Megamen Boston 4:7

27.4.2012

Třetí čtvrtfinále nabídlo souboj dvou zámořských mužstev. O postup mezi čtveřici nejlepších si to rozdali kanadští Green Gaels s Megamen Boston ze Spojených států. Po velice atraktivní bitvě se nakonec radují Megameni, kteří Gaels porazili 7:4. V semifinále narazí na Jižní Město.


Zápis/Statistiky | Video

Začátek utkání patřil jednoznačně Megamenům. Ti si hned v úvodu vytvořili několik slibných příležitostí a ve druhé minutě šli zaslouženě do vedení. To se v přesilové hře přesnou střelou prosadil DeRiso. Na konci čtvrté minuty utekl obraně Potter, tváří v tvář gólmanovi si poradil výborně a zvýšil na 2:0.

A pro Green Gaels bylo ještě hůř, o dvě minuty později totiž pěkně přešel přes obránce Wasik a překonal gólmana Chesebrougha potřetí.

Poté už ožili také Gaels, vrhli se do útoku a snažili se snížit nepříznivý stav. Soupeře zatlačili před jeho branku, ale překonat výborně chytajícího gólmana Komera se jim dlouho nedařilo. Dvě minuty před koncem první časti se jim ale přece jen po skrumáži podařilo snížit na 1:3.

Necelou minutu po změně stran utekl obraně Defrancesco, postupoval sám na bránu, pohodlně překonal gólmana Komera a snížil už jen na jednogólový rozdíl. Megameni však odpověděli dvěma slepenými góly během pouhé půlminuty. Ve 28. minutě se navíc trefil i Kenney, který Američanům zajistil pohodlný tříbrankový náskok.

Minuty před koncem ještě pro Gaels vykřesal naději svým třetím gólem v utkání Defrancesco, jenže Megameni žádné závěrečné drama nepřipustili a gólem do prázdné brány rozhodli o vítězství 7:4. V semifinále se utkají s Jižním Městem.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024