(34) Y2: (winX2) Salt Shakerz – (winX4) Oxygen Lacrosse Riggers 6:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (34) Y2: (winX2) Salt Shakerz – (winX4) Oxygen Lacrosse Riggers 6:3

27.4.2012

Američtí Salt Shakerz přetlačili ve vyrovnané bitvě Oxygen Lacrosse Riggers a připsali si vítězství 6:3.


Zápis/Statistiky | Video

V úvodních minutách první periody to vypadalo, že bude průběh zápasu vyrovnaný. První do vedení šel tým složený z amerických hráčů po krásné souhře, na jejímž konci stál Robert Starr. O necelou minutu později vyrovnal střelou z dálky Shon Gibson - 1:1.

Ze hry měli po celý zápas více hráči Shalt Shakerz, kterým úporné vedro vadilo evidentně méně. Góly Otta a Starra zvýšily vedení Američanů v půlce první periody na 3:1. Dvacet dva vteřin před koncem první části dal po individuální akci, kdy se prodral celou obranou, gól James Synowiez.

Ve druhém poločase zlepšili hráči z Irska hru a v 7. minutě snížili po brance Paula Greenawaye. Po celý průběh druhé periody se hra přelévala z jedné strany na druhou a těžili z toho znovu hráči Salt Shakerz, kdy po akci dva na jednoho zvýšil Evan Swiker. Po inkasované brance Riggers umocňovali svůj nápor na americkou branku a dočkali se snižující trefy. Krásnou střelou přes obránce se prosadil  Murran.

Až do konce periody byla hra vyrovnaná, ale další branku diváci v Radotíně neviděli. Salt Shakerz tak porazili irské Riggers 6:3 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024