(37) Z1: (losX1) Turku Titans – (losX3) LC Old Dogs Plzeň 3:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (37) Z1: (losX1) Turku Titans – (losX3) LC Old Dogs Plzeň 3:1

28.4.2012

Souboj týmů, kterým se dosud na turnaji nezadařilo, vyhráli přesvědčivě Turku Titans. Soupeře z Plzně přehráli 3:1, a můžou tak v poledne bojovat o třinácté místo s vítězi zápasu Vienna Cherokees – Landsharks.


Zápis/Statistiky | Video

První střelu vyrážel Uusitalo, potom se hra přesunula před bránu Plzně. Tlak podpořilo vyloučení Kohouta, ale Plzeň se ubránila. Ullmann pak svou střelou poslal Plzeň do vedení.

Při přesilovce po vyloučení Dolejšího málem Titans vyrovnali potom, co s míčkem utekl Niko Aho. Úplně sám přiběhl před gólmana Fukse, ale ten nájezd vykryl. V zápětí si šel sednout ještě Fleischner za příliš mnoho hráčů na hřišti. Turku Titans přesilovku pět na tři ubránili a krátce po skončení obou trestů Aho střílel srovnávací gól.

Ve dvanácté minutě zakládal útočnou akci Štěpán Weiss. Sebral soupeři míč a prokličkoval se do útočné čtvrtiny, ale ho Střecha udeřil lakroskou do hlavy, za což se následně omluvil a odešel si na tři minuty odpočinout na trestnou lavici. Přesilovku využil Varjo a Titáni šli poprvé do vedení.

Velkou šanci skórovat měl Sedlák, ale jeho rána šla mimo odhalenou bránu. Střelce pak vrazil příliš důrazně plzeňský a nastala druhá přesilovka pět na tři, tentokrát ve prospěch Finů. Gol ovšem v první půli už nepadnul.

Ve druhém poločase Sedlák napravil svou minelu a změnil skóre na 3:1. Ve dvanácté minutě si Plzeň vybrala oddechový čas, ani taktická porada ale nezpůsobila přesun tlaku na druhý konec hřiště. Finský tým si v pohodě udržel míč v útoku a oslavil první vítězství na tomto turnaji.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024