(38) Z2: (losX2) Vienna Cherokees – (losX4) Landsharks 9:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (38) Z2: (losX2) Vienna Cherokees – (losX4) Landsharks 9:2

28.4.2012

Druhý střet týmů neúspěšných v základních skupinách byl mezi Vienna Cherokees a Landsharks. Rakušané roznesli nováčka turnaje 9:2 a zahrají si o 13. místo s Turku Titans. Landsharks se pokusí vyhnout poslednímu místu na turnaji v zápase proti LC Old Dogs Plzeň.


Zápis/Statistiky

Začalo se tlakem Rakušanů a po půl minutě otevřel skóre Balasch. Tlak Cherokees nepolevil. Ve třetí minutě pálil ze střední vzdálenosti Ball a nekompromisně vymetl pavučinky v pravém rohu brány.

Přesilovku Cherokees pak Landsharks ubránili. Ze série vyloučení ve výsledku vzešla půlminutová přesilovka pro oba týmy. Gól padnul až na konci jedenácté minuty. Po oddechovém času Cherokees se podruhé trefil Ball, jeho střela ze stejného místa jako při předchozím gólu šla od vzdálenější tyče za brankovou čáru.

Luxus přesilovky v poslední minutě si Cherokees moc dlouho neužili, protože si po několika vteřinách druhý gól připsal i Balasch. Akustická signalizace poločasu se rozezněla za stavu 4:0.

Ve druhé půli nahradil gólmana Menschnera v bráně Landsharks Marek Dobrý. Jako první ho překonal Richard Hauer jr., při přesilovce Cherokees pak Seidler. Klaus Hauer přidal sedmou branku střelou z dálky.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024