(42) o 9. místo: (winY1) Malešice – (winY2) Salt Shakerz 6:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (42) o 9. místo: (winY1) Malešice – (winY2) Salt Shakerz 6:1

28.4.2012

Deváté místo vybojovaly Malešice. Pražané si v klidu poradili s ospale působícím týmem Salt Shakerz a Američany porazili 6:1.


Zápis/Statistiky | Video

Malešice měly od začátku utkání navrch. Velkou šanci po půlminutě ještě sice neproměnily, to je ale mrzet příliš nemuselo, protože se v následující minutě hned dvakrát gólově prosadily, a za dvě minuty už tak vedly 2:0.   

Očividně znavení Američané se probrali až po pěti minutách hry a hned bylo před brankou Malešic pořádně horko. Všechny nebezpečné akce však zpacifikoval dobře chytající gólman Klokan.

Gól naopak padl znovu na druhé straně. V sedmé minutě se po přihrávce Berana pěkně trefil Podroužek. Shakerz se první branky dočkali až na konci osmé minuty, kdy se po povedené kombinaci prosadil Kerbaugh.

Horko bylo před brankou Pražanů i nadále, ale spíše kvůli parnému počasí, než zásluhou útočné snahy Shakerz. Ti totiž tlumili svůj tlak mnoha zbytečnými vyloučeními. Pět minut před přestávkou po jednom z nich Malešice zvýšily vedení už na 4:1.

Američané působili unaveným dojmem i v průběhu druhé periody a postupem času byli navíc čím dál víc podrážděnější. Malešice si svůj náskok v poklidu kontrolovaly a do konce utkání ještě stačily dvakrát zvýšit.

Pražané tedy vyhráli nad Salt Shakerz 6:1 a v turnaji obsadili deváté místo.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024