(43) o 7. místo: (losE1) Bratislava Bats – (losE2) London Knights 3:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (43) o 7. místo: (losE1) Bratislava Bats – (losE2) London Knights 3:4

28.4.2012

Sedmé místo obsadil anglický tým London Knights. Vyrovnanou bitvu s Bratislava Bats musely rozhodnout až samostatné nájezdy, po nichž se „Rytíři“ radují z vítězství 4:3.


Zápis/Statistiky | Video

Utkání bylo od začátku naprosto vyrovnané, k vidění byl urputný boj, avšak bez velkých gólových příležitostí. A když už se jeden z týmů do šance dostal, zakročili pozorně chytající brankáři.

Diváci si na první gól museli počkat až do osmé minuty. Po pěkné kombinační akci mířil přesně k pravé tyči Žifčák, který zajistil Bratislavě vedení 1:0.

Jenže toho si „Netopýři“ příliš dlouho neužili. Dvě minuty před přestávkou se po individuální akci prosadil Keeley. Hned dvaceti vteřin po něm otočil stav utkání Hart, který pěkně zpracoval přihrávku Taska a tvrdou střelou rozhodl o poločasovém vedení Knights 2:1.

Vyrovnat mohl tři minuty po přestávce Patzko, který dostal dlouho přihrávku za obranu a řítil se sám na českého gólmana v brance Knights Mareše. Velkou šanci ale slovenský útočník proměnit nedokázal. Přesně podle starého oprášeného hesla „nedáš – dostaneš“ se na druhé straně řídil Fuka, který zvýšil vedení londýnského celku na 3:1.

V osmé minutě korigoval skóre utkání Čulman, který přesnou technickou střelou snížil na rozdíl jediného gólu. Čtyři minuty před koncem se Bats konečně dočkali kýženého vyrovnání. Přesilovou hru využil střelou z dálky Jeck.

Dalšího gólu už se diváci v základní hrací době nedočkali, a tak o vítězi rozhodly až samostatné nájezdy. V nich byli úspěšnější hráči London Knights, kteří si tak připsali vítězství 4:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024