(44) SF1: (winQF1) SK Lacrosse Jižní Město – (winQF3) Megamen Boston 2:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (44) SF1: (winQF1) SK Lacrosse Jižní Město – (winQF3) Megamen Boston 2:6

28.4.2012

Prvním finalistou memoriálu je tým Megamen Boston. Američané v semifinále otočili zápas s Jižním Městem a vyhráli 6:2. O celkový triumf si to Megameni rozdají s lepším z dvojice LCC Radotín – Nova Scotia Privateers.


Zápis/Statistiky | Video

Jižní Město mělo raketový vstup do utkání a hned v první minutě se pěknou střelou prosadil Černík, který Pražanům zajistil vedení 1:0. Hned o minutu později zatáhl míček Došlý a našel před brankou volného Pecku, jenž už si sám před brankou poradil - 2:0.

Zvýšit mohl v sedmé minutě Němec, který dostal přihrávku za obranu a hnal se na americkou branku. Na gólmana Komera však nevyzrál.

A tak přišel trest. V osmé minutě se v přesilové hře trefil po pěkné kombinační akci Kenney. A za dvacet vteřin už bylo vyrovnáno. Na levé straně získal míček Langan, oběhl branku a pěkně zavěsil do odkryté části branky. Po první periodě byl tedy stav nerozhodný 2:2.

V páté minutě druhé třetiny mohli jít Megameni do vedení. Po rychlém protiútoku postupovali dva na jednoho, skvěle chytající gólman Malina ale změnu skóre nepřipustil. Americký celek se čím dál více tlačil před branku, všechny pokusy ale dlouho končily pouze na Malinově výstroji.

Až do samotného konce druhé části. To se během jedné minuty trefil nejprve krásnou střelou z dálky Wasik a po pár vteřinách přizemní ranou i Plunkett. Magameni tak šli do závěrečné třetiny s vedení 4:2.

Deset minut před koncem mohl po rychlém protiútoku zvýšit DeRiso, skvěle chytajícího Malinu však nepřekonal. Náskok navýšil až v osmé minutě Wasik, který přečetl rozehrávku Pražanů, získal míček, uháněl sám na branku a přesnou střelou nedal Malinovi šanci.

Tříbrankový náskok už si Američané vzít nenechali, v úplném závěru navíc přidali ještě jednu branku, Jižní město tedy porazili 5:2 a ve finále se utkají s lepším z dua LCC Radotín – Nova Scotia Privateers.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024