(5) D: Megamen Boston – Nova Scotia Privateers 7:8 po sam. nájezdech

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (5) D: Megamen Boston – Nova Scotia Privateers 7:8 po sam. nájezdech

25.4.2012

V pořadí páté utkání turnaje proti sobě svedlo týmy Megamen Boston a Nova Scotia Privateers. Velice atraktivní a napínavý duelu dvou zámořských celků musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V nich byli šťastnější Privateers, kteří si připsali dva body za výhru 8:7.


Zápis/Statistiky | Video

Do utkání lépe vstoupili Megameni a už po minutě hry se poprvé dočkali gólu. Nepokrytý Wasik dostal přihrávku před bránu a nekompromisní střelou nedal gólmanu Collinsovi šanci – 1:0.

Poté se ale vrhli do útoku také Privateers. Několik vyložených šancí sice proměnit nedokázali, ale v čase 4:48 se už přeci jen radovali. Po přečíslení se prosadil Higgins.

V utkání plném ostrých zákroků a tvrdých střetů pak pomalu získávali převahu hráči Megamenů. Byli nebezpečnější a vytvořili si velkou řadu gólových příležitostí.  Dvě z nich také dokázali využít a ujali se vedení 3:1. Ještě do přestávky však stihl opět na rozdíl jediného gólu snížit Parker.

Ve druhé části se strhla pořádná gólová přestřelka. Nejprve se do vedení 5:3 dostali Megameni a s Privateers to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Jenže pět minut před koncem řádné hrací doby se nadechli k velkému obratu.  Během čtyř minut dokázali otočit skóre na 7:5.

Jenže Boston ještě dvěma góly v závěru stačil utkání vyrovnat a poslal jej do samostatných nájezdů. V nich byla úspěšnější Nova Scotia, která si tak připsala bonusový druhý bod. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024