(8) B: LCC Radotín – Turku Titans 13:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (8) B: LCC Radotín – Turku Titans 13:0

25.4.2012

Turku Titans naprosto podlehli výrazně silnějšímu LCC Radotín. Finský útok se nedostal ke slovu a obrana gólmanu Uusitalovi práci příliš neusnadnila, Sika v protější bráně si naopak téměř nezachytal. LCC Radotín smetl Turku Titans 13:0.


Zápis/Statistiky | Video

První útok patřil Radotínu, a po necelé minutě se za záda finského gólmana trefil Žipaj. Tlak domácích přinesl další ovoce ve čtvrté minutě, když se trefil do růžku Košťál.

Útočná akce Turku Titans neskončila gólem, zato umožnila Finům zahrát si v přesilovce. Polách byl vyloučen za hrubost, poté, co hráči Titans rázně vysvětlil, co si smí a co si nesmí dovolit. Během přesilovky zazvonilo břevno – ovšem opět na straně Turku Titans, protože radotínští hráči udrželi tlak i ve čtyřech. Krátce po konci trestu skóroval Pešek a zanedlouho přidal čtvrtou branku Barák.

Dvě přesilovky LCC Radotín usnadnily pořádajícímu týmu zvýšit o další dvě branky na 6:0. Turku Titans si minutu před koncem požádali o oddechový čas. Jejich následný útok radotínskou branku neohrozil. Nebezpečněji vypadala odpověď LCC, ale poslední střela první půle se odrazila o chrániče hrudníku brankáře Uusitaly.

Druhý poločas zahájil dvěma rychlými góly Pešek. Trochu dusno pak bylo před radotínskou bránou, když brankář Sika ztratil lakrosku, ale obrana nenechala finské hráče toto znevýhodnění využít. Brzy padnul devátý gól LCC Radotín a v osmé minutě zaokrouhlil Košťál střelou z voleje na skóre na 10:0.

Do konce utkání padly ještě tři góly, všechny do finské branky. Na druhé straně musel Sika zastavit pouze dvě nepříliš nebezpečné střely. LCC Radotín zvítězil nad Turku Titans v poměru 13:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024