(11) D: Nova Scotia Privateers–LCC Wolves 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (11) D: Nova Scotia Privateers–LCC Wolves 7:2

24.4.2013

Wolves nenavázali na úvodní vítězství na turnaji a ve svém druhém utkání prohráli s favorizovaným kanadským týmem Nova Scotia Privateers 2:7. Mužstvo z Halifaxu si po výhře nad radotínskými mladíky připsalo první tři body do tabulky základní skupiny.


Zápis/Statistiky | Video

Úvod utkání vyzněl jednoznačně lépe pro kanadského favorita, který se rychle ujal vedení po střele Newtona. Ve třetí minutě se navíc trefil Gallant a záhy po něm i Biron, a Privateers se tak dostali do vedení 3:0.

Poté se osmělili také Wolves. Pustili se do útoku a svého soupeře zatlačili do defenzivy. Do bezprostřední blízkosti branky je však obránci příliš nepouštěli, a tak mladíci z Radotína hrozili především střelami z dálky. S těmi si však gólman Collins dokázal poradit.

Poté měli Wolves výhodu přesilovky, početní výhodu však využít nedokázali. Jak proměnit přesilovku jim záhy předvedli Privateers po přesné Parkerově střele. Několik vteřin poté navíc po pěkné kombinaci zvýšil už na 5:0 Newton.

Dvě minuty před přestávkou předvedl krásnou individuální akci radotínský Martínek, přešel přes tři obránce a tvrdě vypálil, míček však mířil pouze do brankáře Collinse.

Neprůstřelnost kanadského brankáře ukončil až dvě minuty po přestávce v přesilové hře nádhernou dalekonosnou střelou do horního růžku Haloda. O necelou půlminutu později na něj navíc navázal povedeným přízemním pokusem Martínek a snížil na 2:5.

Pak ale přišla řada opět na kanadský tým, vedení o čtyři góly vrátil na stranu Privateers MacEachern. Vzápětí mohli navýšit náskok v přesilové hře, tu se ale Wolves podařilo ubránit.

Tým mladíků z Radotína se snažil s vývojem zápasu ještě něco udělat, vrhl se do ofenzivy a zle zatápěl kanadské obraně. Gól už se mu však vstřelit nepodařilo. Privateers naopak využívali otevřené obrany domácích a hrozili z rychlých brejků. Po jednom takovém v poslední minutě uzavřel skóre zápasu na 7:2 svou druhou trefou v utkání Gallant.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024