(38) X1: TJ Malešice–Bundeswehr Lacrosse 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (38) X1: TJ Malešice–Bundeswehr Lacrosse 8:3

26.4.2013

Bundeswehr svůj druhý páteční zápas na rozdíl od toho úvodního vyhrát nedokázal. Německý tým nestačil na Malešice a prohrál 3:8.


Zápis/Statistiky | Video

Hráči Malešic přečkali úvodní nápor Bundeswehru a naopak to byli oni, kdo se jako první prosadil. Po dvou minutách hry zakončil povedenou spolupráci s Podroužkem Tolar – 1:0.

Ve čtvrté minutě byl za hru vysokou holí na tři minuty vyloučen Dvořák a německý tým měl výhodu dlouhé přesilovky. Využít ji však nedokázal a navíc ještě sám inkasoval, když obrana zapomněla na Plecitého, který v samostatném nájezdu zvýšil na 2:0.

Na konci osmé minuty se poprvé radovali také hráči Bundeswehru. Po přečíslení postupovali dva útočníci na jediného obránce a Griebl bezpečně prostřelil gólmana.  A po dvou minutách už bylo vyrovnáno, když Ruhl na pravé straně obešel obránce a zavěsil k bližší tyči -2:2.

Vedení na stranu Malešic vrátil ve 12. minutě Plecitý, který v přesilovce z dálky nechytatelně vypálil do šibenice. A dvě minuty před přestávkou ještě rybičkou zavěsil Beran. Malešice tak šly do přestávky s vedením 4:2.

V polovině šesté minuty druhé části navýšil vedení Malešic opět Plecitý a půl minuty po něm také střelou mezi betony Beran. Pět minut před koncem se navíc už počtvrté v utkání trefil Plecitý a poslal pražský tým do vedení 7:2.

Poslední tři minuty zápasu navíc Pražané dohrávali v početní výhodě, v klidu si hlídali vedení a kombinovali před brankou soupeře. A v přesilovce ještě zvýšil na 8:2 Podroužek. Přesně minutu před koncem třetí trefu přidal také Bundeswehr, když se po brejku prosadil Wolter. Nic víc už se ale nestalo, a tak Malešice dokráčely ke klidné výhře 8:3. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024