(49) O 15. místo: LC Slavia Praha–Silver Birch Leafs 6:5 po sam. nájezdech

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (49) O 15. místo: LC Slavia Praha–Silver Birch Leafs 6:5 po sam. nájezdech

27.4.2013

Slavia na letošním ročníku obsadila patnácté místo. Pražané ve vyrovnaném utkání o celkové umístění porazili finské Silver Birch Leafs 6:5 po samostatných nájezdech.


Zápis/Statistiky | Video

Jako první se v utkání ujal vedení finský celek, po minutě a půl hry se přesnou střelou k tyči prosadil Jalvanti. Z vedení se však Leafs dlouho neradovali. Už po minutě totiž za Slavii vyrovnal Brada.

V polovině dvanácté minuty vystřelil vedení Leafs Aaltonen, jenž pěkně přešel přes obránce a prostřelil gólmana. Finové však vedení do poločasu neudrželi. Dvacet vteřin před přestávkou totiž utekl Marhoul a vyrovnal na 2:2.

Do druhé periody lépe vstoupili Pražané. Už po minutě hry se po pěkné akci prosadil Schaffner. A přesně navíc ve dvacáté minutě mířil také Brada, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a zvýšil na 4:2.

V jednadvacáté minutě sice snížil Aaltonen, ale o čtyři minuty později vrátil Slavii dvoubrankový náskok Marhoul.

Finskému týmu se však přeci jen podařilo vyrovnat, když se nejprve ve 28. minutě trefil Varjo a o dvě minuty později i Harala.

Do konce řádné hrací doby už žádný gól nepadl, a tak o vítězi rozhodovaly až samostatné nájezdy. V těch se jako jediný prosadil Marhoul, který tak Slavii zajistil vítězství a celkové patnácté místo. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024