(57) O 3. místo: Green Gaels–Nova Scotia Privateers 5:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (57) O 3. místo: Green Gaels–Nova Scotia Privateers 5:4

27.4.2013

O bronzové umístění soupeřily dva týmy z Kanady, přičemž Privateers obhajovali třetí příčku z loňska. První poločas vyšel lépe Privateers, kteří ale ve druhé půlce nedali branku a necelou minutu před koncem vstřelil rozhodnul zápas Steve Conrad. V deštivém utkání vybojovali Green Gaels vítězství 5:4.


Zápis/Statistiky | Video

Kvůli nepřízni počasí a časovému skluzu se zápas o bronz hrál jen ve dvou dvanáctiminutových periodách. Výpadek proudu navíc zhasnul světelnou tabuli s časomírou, ale dokud se elektronika znovu nerozběhla, organizátoři si se situací operativně poradili a vystačili si se stopkami.

V dešti se jako první rozkoukal Proulx z týmu Privateers a krátce po zahájení skóroval. Dvě rychlé branky Pata a Matta Saundersových otočily stav utkání na 2:1 pro Green Gaels.

Vyloučení Brandona McFarlane z Green Gaels na konci čtvrté minuty využil bez váhání Parker a vedení vrátil Privateers Tyler Leeming, když na konci osmé minuty poslal míček pod Packovy betony a v závěru periody ještě zvýšil dalším gólem na 4:2.

Těsně před poločasem trefila dělovka masku Collinse, a ten se složil k zemi. Naštěstí se po chvíli oklepal a ve druhé půli se znovu postavil do branky Privateers. Soupeři ho po nepříjemném zásahu nešetřili. Po sérii střel do jeho výstroje vstřelil kontaktní gól Pat Saunders.

V osmé minutě vyrovnal z individuální akce Perron, a posledních pět minut zápasu se tak čekalo, zda padne rozhodující branka, nebo vítěze určí až nájezdy. Jamie Barnett mohl minutu před koncem rozhodnout utkání příznivě pro Privateers a z nájezdu dát svůj první gól na turnaji. A vlastně ho rozhodnul, protože se netrefil a z protiútoku pak Steve Conrad zasadil za záda Collinse bronzový gól.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024