ČR/Czech Republic–All Star 8:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / ČR/Czech Republic–All Star 8:6

26.4.2013

Exhibiční utkání mezi českým a zahraničním výběrem skončilo po čtyřech patnáctiminutových periodách za stavu 8:6 pro domácí tým. Čeští reprezentanti vyhráli také obě dovednostní disciplíny v pauzách mezi periodami.


Zápis/Statistiky | Video

Oba týmy se dlouhých osm minut snažily vymyslet útočnou akci, která by skončila míčkem třepetajícím se v síti. Dříve se to podařilo týmu České republiky poté, co nevyužil dvě přesilové hry. Nejprve se trefil Došlý a krátce nato Rozkot. Ke konci první periody střílel z individuální akce kontaktní gól na 1:2 Ryan Keith.

V první pauze zatančily krasojezdkyně na bicyklech a za svoji sestavu si odnesly zasloužený aplaus plných tribun.

Capron se trefil hned zkraje druhé periody, ale český tým šel ve čtvrté minutě znovu do vedení, když Radek Skála využil přesilovku. Druhá přesilovka dopadla pro Čechy hůře. Neskórovali a po návratu pátého hráče do pole srovnal skóre Jordan Jarvis. Na začátku jedenácté minuty si šel na trestnou lavici sednout Černý a All Stars okamžitě prostřednictvím Keitha vstřelili branku na 4:3.  Další využitá přesilovka přišla ve dvanácté minutě, když se trefil Košťál a díky trefě Došlého český tým opět vedl.

Během druhé pauzy soutěžili Plecháček se Saundersem, kdo dřív sestřelí ze stolu šest pet lahví. Napínavý souboj těsně vyhrál Plecháček a za odměnu dostal dárkový koš.

Ve třetí minutě třetí čtvrtiny dostal Plecháček ještě dvouminutový trest, ale oslabení ČR netrvalo dlouho, protože o půl minuty později rozhodčí poslal na trestnou levici Keitha a hrálo se čtyři na čtyři.

Na konci sedmé minuty pálil Košťál, ale Kevin Hill správně nastavil svůj beton. O tři minuty později se málem radoval tým All Stars, ale Sika také betonem vyrazil letící míček. Nicméně na střelu Olsona, která přišla zanedlouho, už reagovat nestačil a skóre bylo zase nerozhodné.

Poslední pauza nabídla měření sil Radka Skály s Bryanem Keithem v rychlosti střely. Radkovi se povedlo vypálit balón rychlostí 145 km/h, Bryan Keith se tak musel spokojit s druhým místem s rychlostí 132 km/h.

Ze třetí periody si Češi přenesli přesilovku 5 na 4, ale ani při dvojitém oslabení soupeře po vyloučení Keitha se jim nepovedlo vstřelit branku. V sedmé minutě překonal Mareše Dunbar a zahraniční hvězdy turnaje se poprvé dostaly do vedení.

Skóre vyrovnal Petr Poupě, který pálil během české přesilovky v desáté minutě. O minutu později běžel Říha sám na Komera a z nájezdu poslal ČR opět do vedení. Minutu před koncem, znovu z přesilovky, střílel Skála a od země letěl míček pod nohama brankáře do klece Hvězd. Postaral se tak o kosmetickou úpravu konečného výsledku na 8:6.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému

Související články


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024