A: Kahnawake Rapids–Goldstar Tel Aviv 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / A: Kahnawake Rapids–Goldstar Tel Aviv 7:2

24.4.2014

Druhý zápas Kahnawake Rapids, druhé vítězství. Irokézský tým po vlažném úvodu otočil zápas s Goldstar Tel Aviv a především díky zlepšenému výkonu v druhé části vyhrál 7:2.


Zápis/Statistiky

Ještě neuplynula ani minuta zápasu a Goldstar už se radovali z vedení. Silberlicht individuální akcí a přesnou střelou zaskočil Irokéze a poslal svůj tým do vedení. To mohl izraelský tým ještě zvýšit. Měl dvě přesilové hry za sebou, ale ani jednu z nich využít nedokázal.

A v úvodu ospale působící Rapids dokázali do poločasu ještě otočit. Vyrovnávací gól si ve 13. minutě připsal Thompson, který napřáhl z velké dálky a jeho bomba skončila až v izraelské síti. A za další minutu už se jeho tým radoval z vedení. Norton utekl obraně, uháněl sám na branku a uzavřel skóre první části na 2:1.

Šest minut po změně stran už bylo zase vyrovnáno. Cherry na pravé straně naznačil přihrávku do středu, sám si to ale namířil přímo před branku a střelou o zem srovnal na 2:2.

Rapids se ale pomalu proírali a postupně převzali iniciativu zápasu. Po dalších dvou minutách vrátil vedení na jejich stranu Thompson. Ten využil pěknou přihrávku Nortona přes celé hřiště, obešel obránce a prostřelil gólmana. Na něj navíc o půlminutku později navázal Kane, který zvyšoval už na 4:2.

Dvougólové vedení si Irokézové už v poklidu hlídali. A svůj náskok ještě postupně zvýšili. Ve 28. minutě předvedl parádní střelu z dálky opět Thompson. V poslední minutě pak nejprve pohlednou kombinační akci zakončil Vyse a pět vteřin před koncem uzavřel skóre zápasu Diabo, který měl před brankou dostatek času na to, aby si pohrál s gólmanem a zavěsil do odkryté branky. Rapids tedy vyhráli 7:2.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024