A: Pioneers–Kahnawake Rapids 5:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / A: Pioneers–Kahnawake Rapids 5:6

23.4.2014

Souboj dvou zámořských týmů ovládli Irokézové. Kahnawake Rapids ve vyrovnaném utkání přestříleli kanadské Pioneers 6:5.


Zápis/Statistiky

V úvodu zápasu si sice více střeleckých příležitostí vytvořili Rapids, skóre utkání však otevřeli Pioneers. To když se ve třetí minutě přízemní střelou na zadní tyč prosadil Waddington. Za minutu už ale bylo vyrovnáno. Thompson pěknou přihrávkou vybídl Vysea a ten sám před brankářem nezklamal – 1:1.

V šesté minutě hráli Pioneers přesilovku a tu využil Keith. Ten samý hráč se navíc o dvě minuty později dostal k odraženému míčku, propálil irokézského gólmana a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

Po deseti minutách hry se radovali opět Rapids.Deer využil podklouznutí jednoho z obránců a přesnou střelou nedal brankáři šanci. A za další minutu už bylo opět vyrovnáno. Norton obkroužil branku, vynořil se u pravé tyče a v letu skóroval. Do přestávky se tak šlo za nerozhodného stavu 3:3.  

Do druhého dějství lépe vstoupili Rapids a po šestadvaceti sekundách už zásluhou Deera vedli 4:3. Jenže Pioneers opět dokázali využít přesilovou hru a Taylor znovu srovnal stav zápasu.

Irokézům se povedlo poodskočit soupeři ve 33. minutě, když se dvěma slepenými góly Hilla a Kanea během 44 vteřin dostali do dvoubrankového náskoku. Pioneers sice ještě dokázali snížit díky Kingovi, další gól už však přidat nestihli. Rapids tedy ve vyrovnaném utkání vyhráli 6:5.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024