B: Custodes–Polish Eagles 15:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / B: Custodes–Polish Eagles 15:0

23.4.2014

Pořádající tým a loňský vítěz nastoupil ve svém prvním utkání proti Polish Eagles, kteří loni skončili na opačném konci výsledkové listiny – jako předposlední. Gólmani Sika a Mareš s přehledem likvidovali nečetné polské útoky a LC Custodes zvítězili bez zaváhání 15:0.


Zápis/Statistiky

Skóre otevřel Procházka a o minutu později se trefil Pešek. Při signalizované výhodě přidal třetí branku Barák. V sedmé minutě nastartoval Loskot sérii radotínskýho branek. Během minuty se kromě něj radoval ještě Barák a Výmola.

Na konci jedenácté minuty si šel Rydzak odsedět delší trest za hru vysokou holí. Po dvou minutách přesilovky, během nichž si Eagles dokonce vystřelili na radotínskou bránu, ji konečně využil Skála a pár sekund před koncem trestu ještě Košťál zblízka poslal míč k bližší tyči. Z podobné pozice zvýšil Procházka na 9:0

Minutovou přesilovku po nedovoleném střídání utnul po několika vteřinách Košťál. O dvě minuty později sebral Pešek míček po Novákově pokusu zblízka a napravil spoluhráčův kiks.

Ve dvacáté páté a dvacáté šesté minutě stříleli krátce po sobě Seidl a Košťál. Čtrnáctou branku střílel efektně z letu Barák a dvě minuty před koncem druhého poločasu Výmola doběhl s míčkem až před bránu a zajistil kulatý výsledek utkání 15:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024